Promjena knjigovođe velika je promjena u poslovanju tvrtke i nije ni laka odluka, ni lak zadatak. Najbolje vrijeme za promjenu knjigovođe je početkom Nove godine, tijekom siječnja, jer tada staro knjigovodstvo radi završni račun za prošlu poslovnu godinu, a novi knjigovođa može unijeti početno stanje u svoje knjige i započeti tamo gdje je bivši knjigovođa stao.

Zašto promijeniti knjigovođu?

Kvalitetno knjigovodstvo, odnosno knjigovođa s iskustvom sigurno će znati naći najbolje rješenje kako postići uštede u poslovanju. Ako mislite da niste uštedjeli i da ste platili i previše poreza nego je bilo potrebno, vrijeme je da promijenite knjigovođu.

Osim ušteda, knjigovodstvo mora na vrijeme obavljati svoje poslove. Ako ni to nije slučaj kod Vašeg knjigovođe, nemate više o čemu razmišljati. Promjena knjigovođe u Novoj godini za Vas je dobra odluka.

Kako promijeniti knjigovođu?

Kako bi novo knjigovodstvo moglo preuzeti posao, potrebno je dostaviti svu poslovnu dokumentaciju, odnosno početno knjigovodstveno stanje koje će novi knjigovođa unijeti u svoje knjige. To znači da stari knjigovođa mora dovršiti sve poslove za period za koji je bio zadužen, do prelaska kod novog knjigovođe.

Ne znate što trebate tražiti starog knjigovođu i želite manje stresa oko cijelog procesa promjene knjigovođe? Stojimo na raspolaganju, kontaktirajte nas!

Knjigovodstvene usluge usmjerene prema Vašim potrebama

Knjigovodstvene usluge Đina prepoznate su kao kvalitetne u mnogim gradovima, od strane mnogih klijenata. Naši klijenti nalaze se u Zagrebu, Čakovcu, Zadru, Šibeniku i drugim gradovima, a posao na daljinu i njihovo zadovoljstvo omogućuje nam online knjigovodstvo. Moderan način poslovanja našeg knjigovodstvenog ureda omogućuje uštedu vremena i novca, a knjigovodstvene usluge jamče profitabilnije poslovanje. Kontaktirajte Đina knjigovodstvo i krenite u novu godinu s jasnijim poslovnim ciljevima!

Uz manje papirologije, manje glavobolje oko prikupljanja svih računa za knjiženje, i manje troškove poslovanja, želimo Vam sve najbolje u novoj poslovnoj godini!